Foodtruck uit Groningen boeken

De Javaanse Catering Bus is een unieke uitbreiding van De Indische Catering uit Groningen.

Met onze rode brandweerwagens verzorgen wij vanuit Groningen cateringen op festivals, evenementen en feesten. Dit doen we al meer dan 10 jaar met veel passie. Wij hebben twee eigen foodtrucks, waarvan één foodtruck voorzien is van een biertap. De foodtrucks kunnen geboekt worden door particulieren en bedrijven. De Javaanse foodtruck valt op tussen de andere foodtrucks door het originele design van de foodtruck. Daarnaast lokt de Oosterse geur nieuwsgierige gasten die vervolgens gezellig aan onze bar kunnen dineren.

Foodtruck in Groningen

Onze foodtrucks zijn te boeken voor festivals, feesten en evenementen in heel Nederland. Vanuit Groningen leveren wij heerlijke cateringen met onze foodtrucks. Onze medewerkers vertellen de gasten graag over onze gerechten en zijn gastvrij. Vol met passie verzorgen wij cateringen vanuit de foodtrucks. Onze passie voor het Indische eten wordt op een unieke wijze overgebracht aan alle gasten. De menu's van de foodtrucks kunnen op maat worden samengesteld, zodat de gasten de juiste gerechten geserveerd krijgen. Hierbij houden wij rekening met het beschikbare budget, diëten en andere wensen. Al onze prijzen zijn inclusief alle kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Wij verzorgen jaarlijks tientallen cateringen in Groningen en omstreken met onze foodtrucks. Wij weten door onze jarenlange ervaring wat nodig is voor de foodtrucks en hoe wij de gasten kunnen laten genieten van heerlijk Indonesische gerechten.

Over onze foodtrucks

De oude foodtruck “Big Red” is een oude materiaalwagen van de brandweer uit 1968 helemaal gerestaureerd. Deze is omgebouwd tot cateringwagen met een eigen keuken, bar met oude koperen brand opstandpijp en straalpijp als tap, en een Italiaanse espressobar. Op festivals en evenementen is dit een hele leuke blikvanger waar erg enthousiast op gereageerd wordt. Omdat het eten pikant is kunnen wij afblussen op iedere catering.

INDISCHE

CATERING

JE-Logo(website).png

VOLG ONS OP FACEBOOK!

ADRES

Wasaweg 11-1,

9723 JD Groningen

CONTACT

INDISCHE

CATERING